Яйця, фаршировані грибами
(покроковий рецепт з фото)
В якості закуски яйця, фаршировані грибами, - ідеальний варіант. Ця страва зазвичай готують на фуршет або святковий стіл. Легке, ніжне і неймовірно смачне!
Яйця фарширують по-різному. Якщо у вас намічається фуршет або нагрянули неждані гості - яйця, фаршировані грибами, стануть відмінною закускою перед основною стравою. Начинка яєць така: твердий сир, змішаний з часником, обсмаженими грибами, цибулею і жовтком. У начинку додається майонез, сіль і спеції (за смаком).
- Яйця - 10 штук
- Гриби - 300 грам
- Сир - 100 грам
- Цибуля зелена - 10 грам
- Майонез - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штук

1. Поки будемо готувати начинку, відваримо яйця круто, після чого опустимо їх у холодну воду, щоб вони швидко охололи.

2. Нарізаємо печериці дрібно і відправляємо на сковороду. В середині смаження додаємо дрібно нашатковану цибулю. Солимо і постійно помішувати.

3. В кінці додаємо нарізану зелену цибулю і доводимо до готовності. Знімаємо з вогню і даємо охолонути.

4. Натираємо сир і додаємо в нього часник, добре перемішуємо і додаємо трохи майонезу (щоб краще перемішати).

5. Чистим яйца, розрізаємо навпіл, дістаємо жовток і натираємо також на крупній тертці його. Змішуємо з сиром і часником, додаємо майонез і гриби і ретельно перемішуємо масу. Деякі подрібнюють начинку в блендері - на ваш смак.

6. Наповнюємо яйця начинкою.

7. Подаємо яйця, фаршировані грибами в домашніх умовах, в холодному вигляді. При бажанні прикрашаємо зеленню.