Яловичина з овочами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Одного холодного вечора немає нічого кращого, ніж гарячі тушковані овочі з соковитою і м'якою яловичиною, приготовані в мультиварці. Можна подати таке ситне блюдо самостійно, а можна з будь-яким гарніром на вибір.
Приготувати яловичину з овочами в мультиварці дуже просто, яловичина гаситися практично без Вашої участі. М'ясо за цим рецептом виходить дуже ніжним і неймовірно смачним, неодмінно спробуйте! дане блюдо, до того ж, виходить не тільки смачним і апетитним, але ще і корисним. Завдяки мультиварці в процесі приготування зберігаються практично всі корисні і поживні властивості. Яловичина з овочами стане прекрасним доповненням будь-якого гарніру або цілком самостійною стравою. Сподіваюся рецепт вам сподобається!
- Яловичина - 600 грам (м'якоть)
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 1-2 штук
- Перець солодкий - 1 штука
- Помідори - 2-3 штук
- Часник - 3 зубчики
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Сіль - - За смаком
- Спеції - - За смаком

1. Підготуйте всі інгредієнти.

2. М'ясо наріжте невеликими шматочками, складіть в чашу мультиварки і додайте олію.

3. Обсмажте в режимі "жарка" до випаровування рідини і утворення легкої рум'яної скоринки. Додайте нарізану крупно моркву і нарізану пір'ям ріпчасту цибулю. Перемішайте.

4. Налийте трохи гарячої води (окріп), щоб вона приблизно наполовину покривала м'ясо, додайте сіль за смаком і спеції.

5. Встановіть режим "гасіння" або використовуйте функцію "мультіповар" і тушкуйте м'ясо 1, 5 годину. За кілька хвилин до готовності, кришку можна відкрити, щоб випарувалася велика частина рідини. В кінці додайте нарізаний соломкою перець, нарізані кубиками помідори і подрібнений ножем часник.

6. Гасіть все разом до готовності овочів. В кінці додайте будь-яку свіжу зелень. Яловичина з овочами в мультиварці готова.

7. Дуже смачно! Смачного!