Яловичина по-татарськи
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте яловичину по-татарськи і переконайтеся, що рецепт чудовий! Яловичина гаситься з овочами, в результаті виходить дуже соковите і ароматне блюдо. Ідеально підійде на обід або вечерю.
Перед вами - простий рецепт приготування яловичини по-татарськи. Блюдо готується дуже просто і швидко, в чому ви можете переконається, глянувши на покрокові фото рецепта. Ніякого додаткового гарніру не буде потрібно, так як м'ясо гаситися з овочами, а в кінці до нього додається смажена картопля. Хай щастить!
- Яловичина - 500 грам (м'якоть)
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Помідори - 5 штук
- Часник - 2 зубчики
- Картопля - 4 штуки
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком

Яловичину ріжемо тонкими скибочками. Різати поперек волокон!

Ріпчасту цибулю ріжемо півкільцями.

М'ясо обсмажуємо з цибулею до рум'яної скоринки. Присипаємо перцем.

На тертці натираємо помідори, видавлюємо до них часник і перемішуємо.

Отриману суміш вливаємо до м'яса, перемішуємо.

Ріжемо тонкими брусочками огірки.

Кладемо їх до м'яса, перемішуємо. Готуємо на повільному вогні під кришкою.

Поки гаситися м'ясо, на іншій сковороді обсмажте картоплю, порізаний брусочками. Додати сіль его.

Коли википить сік з м'яса, додаємо до нього картоплю і перемішуємо.

Смачного!