Рецепт Яловичина по-татарськи фото

Яловичина по-татарськи
(покроковий рецепт з фото)

М'ясо, Яловичина
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Приготуйте яловичину по-татарськи і переконайтеся, що рецепт чудовий! Яловичина гаситься з овочами, в результаті виходить дуже соковите і ароматне блюдо. Ідеально підійде на обід або вечерю.

Перед вами - простий рецепт приготування яловичини по-татарськи. Блюдо готується дуже просто і швидко, в чому ви можете переконається, глянувши на покрокові фото рецепта. Ніякого додаткового гарніру не буде потрібно, так як м'ясо гаситися з овочами, а в кінці до нього додається смажена картопля. Хай щастить!

  • Яловичина - 500 грам (м'якоть)
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Помідори - 5 штук
  • Часник - 2 зубчики
  • Картопля - 4 штуки
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
яловичина по-татарськи - фото крок 1
Яловичину ріжемо тонкими скибочками. Різати поперек волокон!
яловичина по-татарськи - фото крок 2
Ріпчасту цибулю ріжемо півкільцями.
яловичина по-татарськи - фото крок 3
М'ясо обсмажуємо з цибулею до рум'яної скоринки. Присипаємо перцем.
яловичина по-татарськи - фото крок 4
На тертці натираємо помідори, видавлюємо до них часник і перемішуємо.
яловичина по-татарськи - фото крок 5
Отриману суміш вливаємо до м'яса, перемішуємо.
яловичина по-татарськи - фото крок 6
Ріжемо тонкими брусочками огірки.
яловичина по-татарськи - фото крок 7
Кладемо їх до м'яса, перемішуємо. Готуємо на повільному вогні під кришкою.
яловичина по-татарськи - фото крок 8
Поки гаситися м'ясо, на іншій сковороді обсмажте картоплю, порізаний брусочками. Додати сіль его.
яловичина по-татарськи - фото крок 9
Коли википить сік з м'яса, додаємо до нього картоплю і перемішуємо.
яловичина по-татарськи - фото крок 10
Смачного!

Схожі рецепти