Яєчний салат зі шпинатом
(покроковий рецепт з фото)
Яєчний салат зі шпинатом дуже легкий, дієтичний і ситний. Поєднання бекону і грибів надає салату незвичайний смак, а пікантна заправка робить салат ніжним.
Салат зі шпинату з яйцем легкий вітамінний. Актуальний буде навесні і влітку, так як саме в цей період нам хочеться приготувати щось легке, тому що за зиму набридають майонезні салати. Шпинат здатний наситити організм вітамінами і мікроелементами, подарувати силу і бадьорість. Пропоную і вам приготувати смачний і корисний яєчний салат зі шпинатом.
- Яйце - 3 штуки
- Бекон - 7 скибочок
- Цибуля - 1 штука
- Гриби - 2-3 штук
- Шпинат - 250 грам
- Винний оцет - 1 Чайна ложка
- Цукор - 2 чайних ложки
- Гірчичний - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка

1. Зваріть три яйця круто.

2. Обсмажте скибочки бекону до хрусткої скоринки.

3. Обсмажте цибулю на сковороді до золотистої.

4. Обсмажте порізані слайсами гриби в тій же сковороді.

5. У сотейнику в жирі від бекону розчиніть цукор, потім додайте гірчицю, оцет і приправити сіллю за смаком.

6. Наріжте яйця на кільця.

7. Змішайте яйця, шпинат, бекон, гриби і соус в одній ємності і подавайте салат до столу.