Яблука гриль
(покроковий рецепт з фото)
Печені на грилі яблука - це не тільки дуже смачний, але і корисний десерт. Яблука набувають карамельну корочку і хвилюючий аромат деревного серпанок.
Гриль - це швидко і красиво! Залишимо серйозні шашлики брутальним друзям, а для дівич-вечора або дитячого свята пропоную приготувати яблука гриль. Яблука можна взяти будь-які, але найкраще підійдуть тверді кисло-солодкі сорти. Кількість цукру і кориці регулюйте за смаком. Без шкоди для фігури цукор можна і зовсім за бажанням виключити з рецепта, але тоді порекомендую ласощі перед подачею посипати зверху цукровою пудрою. Печені яблука засвоюються краще свіжих, а яблучний пектин збирає і виводить з організму все зайве. Вперед на пікнік, насолоджуватися усіма принадами природи!
- Яблука - 3 штуки
- Вершкове масло - 30 грам
- Цукор - За смаком
- Обкладинка - За смаком

Підготуйте всі інгредієнти.

Яблука ретельно вимийте і наріжте кружальцями, товщиною 5-7 мм. Серединку я не видаляю, шкурку теж залишаю, але це за бажанням на ваш вибір.

Перекладіть нарізані яблука в глибоку миску, полийте розтопленим вершковим маслом, посипте цукром і корицею.

Викладіть яблука на решітку гриля і готуйте з двох сторін, перевернув один раз, поки вони не стануть м'якими.

Яблука гриль готові. Смачного!