Рецепт Яблучний відривний пиріг фото

Яблучний відривний пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто, Фрукти, Яблука
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Пироги

Любіть радувати свою сім'ю смачною і незвичайної випічкою, та так, щоб всі ахнули? Тоді мій рецепт, як приготувати яблучний відривний пиріг, саме для вас! Це смачно, ситно і дуже ароматно!

Яблучний відривний пиріг настільки ж ароматний, наскільки і смачний. Від нього відірватися просто неможливо! Це ніжне здобне тісто з ароматними яблучною начинкою і тонкими нотками кориці. Я дуже люблю до такого пирога подавати чай з жасмином, для мене це ідеальне поєднання! Спробуйте і ви!

  • Молоко - 150 мілілітрів
  • Дріжджі пресовані - 25 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Крем - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 120 грам
  • Борошно - 400 грам (скільки візьме тісто)
  • Яблука - 2 штуки
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
яблучний відривний пиріг - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
яблучний відривний пиріг - фото крок 2
У теплому молоці розчинити дріжджі, додайте 2 немає. Ложки цукру. Розмішайте і залиште на 15 хвилин в теплому місці, щоб дріжджі почали діяти.
яблучний відривний пиріг - фото крок 3
Потім додайте яйце і сметану. Добре розмішайте.
яблучний відривний пиріг - фото крок 4
Починайте додавати просіяне борошно невеликими порціями, добре розмішуйте.
яблучний відривний пиріг - фото крок 5
Замісити м'яке тісто, НЕ липнуче до рук. Перекладіть його в глибоку миску і залиште в теплому місці на 1 час. Зазвичай я ставлю його біля включеної конфорки.
яблучний відривний пиріг - фото крок 6
Цукор перемішайте з корицею.
яблучний відривний пиріг - фото крок 7
Яблука поріжте часточками, видаліть у них насіннєву коробочку.
яблучний відривний пиріг - фото крок 8
Тісто розкачати товщиною приблизно 5-7 мм. Виріжте кружечки діаметром 7-8 см.
яблучний відривний пиріг - фото крок 9
Яблучні дольки обваляйте в цукрі і покладіть на кожен гурток тесту.
яблучний відривний пиріг - фото крок 10
Сформуйте невеликі пиріжки.
яблучний відривний пиріг - фото крок 11
Викладіть пиріжки в круглу форму для випікання у вигляді квіточки. Присипте цукром з корицею. Залиште форму на 15 хвилин в теплому місці.
яблучний відривний пиріг - фото крок 12
Надішліть пиріг в духовку на 25-30 хвилин (температура - 180 градусів). Тим часом приготуйте смачний чай і кличте рідних! Приємного чаювання!

Схожі рецепти