Яблучний пиріг ПП
(покроковий рецепт з фото)
Чи можна приготувати корисний десерт, щоб при цьому він був ще й смачним?
Звичайно! Цей рецепт відмінне тому доказ! яблука, мідь, кориця і вівсяна крупа - це дуже смачно і ароматно!
У тісто також можете додати родзинки, шматочки кураги або будь-які горіхи. Якщо плануєте пригощати десертом дітей, то все ж варто додати 50-70 грам цукру. Одна столова ложка меду дає більше аромату, але не солодощі. А як приготувати яблучний пиріг ПП дивіться в покроковому рецепті.
- Вівсяна крупа - 150 грам
- Сир - 100 грам
- Кефір - 50 грам
- Куряче яйце - 3 штуки
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Кориця мелена - 1 Чайна ложка
- Яблуко - 2-3 штук
- Масло рослинне - За смаком (для змащування форми)

Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

Яйця збийте з медом. Додайте сир і кефір, перемішайте.

Вівсянку не дуже дрібно пробийте за допомогою блендера, додайте в яєчну масу.

Також додайте корицю і розпушувач, все добре перемішайте.

Форму (20-22 см в діаметрі або прямокутну 20*15 см.) змастіть невеликою кількістю рослинного масла. Яблука очистіть від серцевини і шкірки, наріжте невеликими шматочками і викладіть на дно форми.

Зверху на яблука викладіть тісто. Запікайте 25-30 хвилин при температурі 200 градусів.

Наш пиріг готовий. Трохи остудіть, посипте цукровою пудрою і подавайте зі свіжими або морозивом ягодами.

Смачного!