Рецепт Яблучний пиріг ПП фото

Яблучний пиріг ПП
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Яблука
ПП рецепти
На полуденок, Для дітей, Десерт, Полудень
Випічка, Солодке, Пироги

Чи можна приготувати корисний десерт, щоб при цьому він був ще й смачним?

Звичайно! Цей рецепт відмінне тому доказ! яблука, мідь, кориця і вівсяна крупа - це дуже смачно і ароматно!

У тісто також можете додати родзинки, шматочки кураги або будь-які горіхи. Якщо плануєте пригощати десертом дітей, то все ж варто додати 50-70 грам цукру. Одна столова ложка меду дає більше аромату, але не солодощі. А як приготувати яблучний пиріг ПП дивіться в покроковому рецепті.

  • Вівсяна крупа - 150 грам
  • Сир - 100 грам
  • Кефір - 50 грам
  • Куряче яйце - 3 штуки
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Кориця мелена - 1 Чайна ложка
  • Яблуко - 2-3 штук
  • Масло рослинне - За смаком (для змащування форми)
яблучний пиріг ПП - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
яблучний пиріг ПП - фото крок 2
Яйця збийте з медом. Додайте сир і кефір, перемішайте.
яблучний пиріг ПП - фото крок 3
Вівсянку не дуже дрібно пробийте за допомогою блендера, додайте в яєчну масу.
яблучний пиріг ПП - фото крок 4
Також додайте корицю і розпушувач, все добре перемішайте.
яблучний пиріг ПП - фото крок 5
Форму (20-22 см в діаметрі або прямокутну 20*15 см.) змастіть невеликою кількістю рослинного масла. Яблука очистіть від серцевини і шкірки, наріжте невеликими шматочками і викладіть на дно форми.
яблучний пиріг ПП - фото крок 6
Зверху на яблука викладіть тісто. Запікайте 25-30 хвилин при температурі 200 градусів.
яблучний пиріг ПП - фото крок 7
Наш пиріг готовий. Трохи остудіть, посипте цукровою пудрою і подавайте зі свіжими або морозивом ягодами.
яблучний пиріг ПП - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти