Яблучний пиріг на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Я знову вас познайомлю з прекрасною випічкою зі звичних інгредієнтів, але з новим смаковим відтінком. Нижче я описала то, як приготувати яблучний пиріг на сковороді. Вивчайте!
Даний десерт називається "тарт Татен" . У народі називають його пирогом "навпаки" . А створений він був помилково, але результат не розчарував. Думаю, і вам сподобається! Продукти все ті ж, а смак все одно змінюється. Моя сім'я полюбила цю випічку, адже простота завжди цінувалася серед моїх близьких.
- Яблуко - 6 штук
- Листкове тісто - 200 грам (бездрожжевое)
- Вершкове масло - 40 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Лимон - 0, 5 штуки

Яблука помийте і очистіть від шкірки. Наріжте невеликими шматочками, видаливши серцевину і насіння. Далі сборизніте шматочки лимонним соком.

На чавунній сковороді розігрійте масло, всипте в неї цукор, постійно помішуючи. Готуйте до повного розчинення і появи кремового відтінку.

Тепер покладіть яблучні дольки на сковороду в масло. Готуйте їх на слабкому вогні протягом 6 хвилин.

Тісто розморозити і покладіть на стіл, присипаний борошном. Розтягніть його за формою сковороди, вирізавши круглу форму.

Розігрійте духовку до 200 градусів. Укрийте тестом яблука на сковороді. Проткніть його вилкою в декількох місцях.

Запікайте пиріг протягом 30 хвилин. Подавайте випічку, перевернув сковороду. Приємною дегустації!