Яблучний пиріг «хрусткий»
(покроковий рецепт з фото)
Яблучних пирогів багато не буває! І сьогодні пропоную вам ще один варіант його приготування. У сезон яблук - це те, що потрібно!
Це дуже смачний яблучний пиріг! Яблук в начинці набагато більше, ніж тесту, тому виходить він неповторним. А наявність хрусткої скоринки надає пирога деяку інтригу. Обов'язково приготуйте!
- Яйце - 3 штуки(2 шт - в тісто, 1 шт - в заливку)
- Молоко - 100 грам
- Борошно - 70 грам
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 160 грам(80 г- в тісто, 80 г - в заливку)
- Сода - 1/3 чайних ложки
- Яблуко - 4-5 штук
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки (в заливку)

Яйця збийте з цукром і молоком.

Додайте рослинне масло, соду і борошно. Замісити тісто.

Яблука наріжте і втрутився в тісто. Поставте в духовку і випікайте 40 хвилин при 180 градусах.

Для заливки змішайте м'яке масло, цукор і яйце.

Залийте пиріг і відправте в духовку ще хвилин на 15.

Трохи остудіть і угощайтесь.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!