Яблучні тарталетки
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування яблучних тарталеток з медом і корицею. Дуже смачний, соковитий і ароматний десерт і для буденних днів, і для свята.
Тарталетки - це унікальна річ! Їх можна подавати практично з будь-якими начинками, як з солодкими, так і немає. Сьогодні пропоную приготувати яблучні тарталетки і побалувати себе і своїх близьких цим чудовим ласощами. Тарталетки можна спекти заздалегідь самим або використовувати вже готові з магазину. В останньому випадку приготування цього десерту на відніме ні багато часу, ні сил. Інгредієнти всі доступні, спробуйте, сподіваюся вам сподобається!
- tartalettes - 8 штук
- Яблука - 2 штуки
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 30 грам
- Обкладинка - 1/2 чайних ложки
- Цукрова пудра - - За смаком

1. Підготуйте всі інгредієнти.

2. Яблука розрізати навпіл, видаліть серцевину і наріжте тонкими часточками.

3. Розтопіть на сковороді вершкове масло, додайте нарізані яблука і злегка обсмажте до м'якості. Перекладіть готові яблука в миску і дайте трохи охолонути.

4. Додайте мед і корицю.

5. Акуратно перемішайте, намагаючись не пошкодити яблука.

6. У кожну тарталетки покладіть яблучні дольки по колу внахлест один на одного. Повинні вийти своєрідні яблучні трояндочки. Полийте яблука зверху залишками меду з корицею.

7. За бажанням присипте тарталетки перед подачею цукровою пудрою.

8. Яблучні тарталетки готові. Ніжний, соковитий і ароматний десерт з яблук з корицею сподобається всім. Смачного!