Вірменський лаваш
(покроковий рецепт з фото)
Існує багато рецептів приготування вірменського лаваша, я вам розповім про найпростіший - бездрожжевом. Такий лаваш можна використовувати замість хліба, також він стане чудовою основою для закусок.
Спробувавши один раз приготувати вірменський лаваш за цим рецептом, ви більше ніколи не захочете купувати його в магазині. Адже навіщо витрачати гроші, якщо можна приготувати лаваш в домашніх умовах буквально за кілька хвилин все з трьох інгредієнтів! Такий лаваш ідеально підійде для приготування ролів з різними начинками - сирної, грибний і навіть м'ясний! Не знаю, як приготувати приготувати вірменський лаваш без спеціальної печі? Та дуже просто - у вашій звичайній духовці! Єдине, її потрібно попередньо розігріти до максимальної температури. Чим вище температура, тим швидше пропечеться лаваш і тим менше вологи він втратить, залишаючись м'яким.
- Вода тепла - 200 грам
- Борошно - 3 склянки
- Сіль кухонна - 1 Чайна ложка




