Весняний салат з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
З приходом весни хочеться свіжих овочів і зелені. Готуємо простий, смачний і корисний салат з квасолею. Відмінна закуска на обід або вечерю!
Немає нічого простіше, ніж приготувати такий салат. Свіжий редис, огірок і зелений салат створюють весняну гаму смаку, а яйця і квасоля надають бархатистість і ситість. Квасоля можете брати будь-якого кольору. А рослинне масло може бути соняшниковою або оливковою.
- Огірок свіжий - 1-2 штук
- Редис - 150 грам
- Куряче яйце - 2 штуки
- Салат листовий - 100 грам
- Квасоля відварна - 100 грам
- Соняшникова олія - 30 мілілітрів
- Сіль - За смаком

Підготуйте всі інгредієнти для салату.

Листовий салат помийте і наріжте, але не дуже дрібно. Викладіть в салатник.

Редис помийте і наріжте половинками гуртків, якщо редис великий або кружками, якщо редис не надто великий.

Огірки помийте і наріжте як редис. Додайте в салат.

Додайте консервовану квасолю або зваріть суху, заздалегідь замочивши її на кілька годин у воді.

Яйця зваріть круто, прохолодний, очистіть і наріжте, але не дуже дрібно. Додайте в салат.

Салат посоліть і заправте будь-яким рослинним маслом по смаку. Перемішайте всі інгредієнти.

Весняний салат з квасолею готовий. Смачного!