Вегетаріанські тарталетки
(покроковий рецепт з фото)
Дуже хороший рецепт тарталеток. Такі тарталетки - прекрасна прикраса столу на будь-яке свято. Вони підходять для раціону вегетаріанців і просто як шикарна закуска-аперитив перед м'ясною стравою.
Деякі люди думають, що раціон веганів і вегетаріанців дуже убогий. Однак цей рецепт дає їм переконатися, що це не так. Тофу і веганські сир дають тарталетки ту саму родзинку, яку рідко зустрінеш в інших закусках. Рідкий дим і часник додають тарталетки пікантність і неповторний аромат. Подаючи такі тарталетки до столу, пам'ятайте, що приготувати їх потрібно багато, така вкунятіна на тарілці довго не залежується. Ваші гості будуть у захваті від ніжних і ароматних тарталеточек.
- Тофу - 150 грам
- Веганські сир - 75 грам
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Рідкий дим - 1 Ст. Ложка
- Печериці - 5 штук
- Зелень - За смаком
- Часник - 2 зубчики
- Готові тарталетки - 10 штук

Подрібніть і обсмажте в олії часник і гриби. Дрібно поріжте зелень.

В окрему глибоку тарілку потріть сир, розімніть вилкою тофу. Додайте туди ложку майонезу, диму, обсмажені гриби і часник, зелень. Перемішайте начинку.

Наповніть кожну тарталетки начинкою. Прикрасьте з верху зеленню. Готово. Подавати тарталетки найкраще теплими.