Вегетаріанські рибні котлети
(покроковий рецепт з фото)
Єдиний, відомий мені спосіб приготувати вегетаріанські рибні котлети - це використовувати водорості норі. Котлети виходять дуже легкими, але при цьому соковитими і ситними. Пробуємо!
До вашої уваги - класичний рецепт приготування вегетаріанських рибних котлет. Картопля і адигейський сир натріть на тертці. Водорості норі подрібніть. Змішайте сир, картопля, норі і спеції. Сформуйте котлети, обваляйте їх у борошні і смажте до готовності на сковороді. Хай щастить!
- Картопля - 4 штуки
- Сир Адигейський - 300 грам
- Норі - 3 штуки (листи)
- Сіль і перець - За смаком
- Куркума - 1/3 чайних ложки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Листи водоростей норі нарізаємо невеликими шматочками. Картопля і сир натріть на тертці.
Перемішуємо всі інгредієнти, додавши спеції.
Мокрими руками сформуйте котлети і обваляйте їх у борошні.
Обсмажуємо котлети на маслі під кришкою. Готовим до красивого, золотистого кольору.
Смачного!