Вегетаріанська кесаділья
(покроковий рецепт з фото)
Відмінним варіантом легкого, але ситного перекусу, який можна взяти з собою на роботу або в школу, стане кесаділья. Але в цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати вегетаріанську кесаділью!
Кесаділья вважається більше м'ясною стравою, але практика показує, що вегетаріанська кесаділья виходить нічим не гірше традиційної! Якщо у вас немає тортильи, можете взяти лаваш. Також ви можете трохи змінити склад начинки, наприклад, додавши кукурудзу або горошок. Обов'язково візьміть побільше твердого сиру, завдяки йому начинка не буде випадати з кесадільі. Таке блюдо дуже зручно брати з собою в якості ситного перекусу.
- Консервована квасоля - 100 грам
- Тортілья - 2 штуки
- Цибуля - 1/2 штуки
- Болгарський перець - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Петрушка - 1 пучок
- Сир - 50-100 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Гострий соус - За смаком

1. Для початку підготуйте всі інгредієнти для начинки. Для цього наріжте невеликими шматочками помідор і болгарський перець, натріть твердий сир на дрібній тертці, дрібно наріжте цибулю і зелень.

2. Далі обсмажте на невеликій кількості рослинного масла квасоля, цибуля, помідор, болгарський перець і зелень, посоліть і поперчіть за смаком. За бажанням можете додати гострий соус.

3. Далі на суху сковороду викладіть тортилью, посипте її тертим сиром і викладіть зверху на одну її половину начинку.

4. Акуратно загорніть другу половину тортильи і обсмажте з обох сторін до хрусткої скоринки. Розріжте на порції. Смачного!