Варені баклажани
(покроковий рецепт з фото)
Для мене немає кращої закуски, ніж варені баклажани з часником і тертим сиром. Ця холодна закуска шикарно поєднується з м'ясними стравами - рекомендую спробувати!
До вашої уваги - середземноморський рецепт варених баклажанів з часником і тертим сиром. Всього за 20 хвилин з найпростіших інгредієнтів за цим рецептом ви приготуєте чудову закуску. Рекомендую!
- Баклажани - 4 штуки
- Оливкова олія - 1/2 склянки
- Часник - 2 зубчики
- Петрушка - За смаком
- Сир тертий - 8 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком

Баклажани розріжте навпіл, покладіть в киплячу підсолену воду і варіть 15 хвилин.

Злийте воду, обсушити баклажани за допомогою паперових рушників.

Перш, ніж баклажани охолонуть, посипте їх тертим сиром (ту сторону, де зріз).

У мисочці змішайте масло, подрібнений часник і петрушку.

Полийте зверху ароматизованим маслом, сіль за смаком. Подавайте в холодному вигляді як закуску до смажених м'ясних страв.