Тушкована куряча печінка
(покроковий рецепт з фото)
Легке і смачне блюдо має багато інтерпретацій свого приготування. Я вам пропоную одну з них - зі своєю оригінальністю і родзинкою. Блюдо на виході виходить дуже ніжним і легким.
Це одне з страв традиційної палестинської кухні. Печінка злегка обсмажують в оливковій олії, а потім дотушівается до готовності на маленькому вогні. Подається з овочами.
Читайте, як приготувати тушковану курячу печінку, і наближайтеся до культури Палестини.
Рецепт нескладний, а блюдо чудове, поспішайте спробувати.
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Болгарський перець - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Куряча печінка - 0, 5 кілограма
- Запашний перець - 1 Чайна ложка
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
1
Розігрійте оливкову олію у великій і глибокій сковороді.
2
Наріжте перець кубиками, а цибуля - великими півкільцями. Часник наріжте дуже дрібно.
3
Надішліть овочі на сковороду і обсмажуйте їх близько п'яти хвилин, поки перець і цибуля не почнуть розм'якшуватися.
4
Відправляємо в сковороду печінку, перець і заливаємо все соєвим соусом. Додаємо трішки води, накриваємо сковорідку кришкою і далі тушкуємо близько 15 хвилин на маленькому вогні.
5
Періодично помішувати. Коли вода майже випарується, можна виключати - і страва готова!