Торт морквяний
(покроковий рецепт з фото)
Смачний легкий десерт, який не вимагає багато витрат за інгредієнтами, готується швидко, при цьому він корисний і легко засвоюється організмом. Тортик дуже простий у приготуванні.
Словосполучення "морквяний торт" вже давно не викликає подиву. З 60-х років 20 століття морквяний торт став дуже популярною стравою в Америці. Пишний бісквіт з додаванням горішків, карамель і апельсиновий курд в прошарку, і все це пишність під шубкою з сирного крему! Я, безумовно, не могла пройти повз і ось він - ідеальний пряний морквяний торт!
- Цукор - 300 грам
- Яйце - 3 штуки
- Морква - 2 штуки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Грецькі горіхи - 1 Склянка
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 1 Склянка
- Сіль - 1 щіпка
- Ванілін - 1 щіпка
- Вершковий сир - 250 грам
- Вершкове масло - 1/4 склянки
- Молоко - 3-4 чайних ложок

1. За допомогою міксера в глибокій ємності збийте яйця і цукор на низькій швидкості. Додайте в яєчну суміш борошно, сіль, соду, ванілін, корицю і рослинне масло.

2. В окремій мисці змішайте терту моркву і подрібнені волоські горіхи. Додайте суміш в тісто і рівномірно перемішайте.

3. Випікайте пиріг при температурі 180 градусів протягом 45 хвилин.

4. Зробіть глазур: змішайте молоко, вершковий сир, цукрову пудру, ванілін і вершкове масло. Збийте інгредієнти за допомогою міксера.

5. Полийте глазур на остиглий пиріг і подавайте морквяний десерт до столу.