Тонкі млинці на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Думаю, що немає людини, який не любить млинці. Їх роблять на свята і в звичайний день, з начинкою і без. Існує безліч рецептів, наприклад, як приготувати тонкі млинці на молоці.
У кожної господині є свій улюблений рецепт, завдяки якому навіть перший млинець не виходить грудкою. Хтось любить тонкі млинці, а хтось - товсті. Одні їдять їх зі сметаною, а інші з джемом або медом. З млинців можна зробити і інші блюда такі як млинцевий торт, конвертики і інші.
- Яйце - 3 штуки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Молоко - 200 мілілітрів
- Вершкове масло - 2 чайних ложки
- Борошно пшеничне - 2-3 Ст. Ложок

1. В миску вбиваю яйца, насипаю цукор і щіпку солі, збиваю віночком або міксером. Молоко підігрівають до кімнатної температури і вливаю в миску, перемішую.

2. Вершкове масло розтоплюю і додаю в миску до молока і яєць, перемішую до однорідної консистенції.

3. Пшеничне борошно всипав в миску через сито, і замішую тісто, залишаю його на 10 хвилин.

4. Сковороду ставлю на вогонь, наливаю трохи соняшникової олії і розігріваю, на розпечену поверхню виливаю трохи тесту, розподіляю рівним шаром і обсмажую з двох сторін.

5. Готові млинці складаю один на одного і подаю до столу гарячими або остиглими. Смачного!