Тісто на піцу
(покроковий рецепт з фото)
Ну хто не любить піцу? Неймовірно смачна випічка з великою кількістю соусу і тягнеться сирною начинкою. Розповім, як приготувати тісто на піцу. Вийде відмінна тонка основа для прекрасної піци.
Таке тісто можна приготувати заздалегідь, заморозити і використовувати при необхідності. Завдяки цим рецептом виходить відмінна хрустка основа. Інгредієнти і рецептура приготування дуже прості і доступні.
- Вода - 150 мілілітрів
- Сухі дріжджі - 11 грам
- Борошно - 280 грам
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
1
Нагрійте воду і розмішайте в ній дріжджі, залиште їх на кілька хвилин, щоб дріжджі увійшли в реакцію.
2
В іншій мисці змішайте всі сухі інгредієнти (борошно заздалегідь просійте), потім залийте дріжджовий сумішшю і влийте оливкову олію (можна замінити соняшниковим або будь-яким іншим).
3
Замісити тісто в мисці, потім перекладіть його на стіл і вимішуйте руками близько однієї хвилини.
4
Перекладіть тісто в миску, накрийте його рушником і залиште при кімнатній температурі на годину.
5
Через годину тісто вже готове для використання. Смачного!