Тісто для Кіша 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
Є такий різновид відкритого пирога, яка називається киш. Ця французька випічка має велику різноманітність начинок, але головне її відмінність в цікавому тесті. Приготуємо його разом!
Я покажу, як приготувати тісто для Кіша. Не полінуйтеся і самі зробіть його, а не беріть покупне листкове. Адже тоді ви отримаєте той рецепт, який до вас хотів донести автор страви і відчуєте його справжній смак. Тісто виходить тонке і трохи розсипається після запікання.
- Вершкове масло - 100 грам
 - Яйце - 2 штуки
 - Борошно - 2 склянки
 - Сіль - За смаком
 

Масло розтопіть на водяній бані.

Змішайте його з яйцями в мисці.

Внесіть поступово до складу борошно і замішати тісто.

Розкачайте його тонким шаром і викладіть по круглій формі для випічки. Виделкою зробіть дірочки. Приступайте до створення начинки.