Рецепт Тертий пиріг з повидлом фото

Тертий пиріг з повидлом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Пісочне тісто
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, Для дітей, На сніданок, Десерт
Випічка, Солодке, Пироги

Пам'ятаю, як бабуся весь час пекла пироги. В тиждень 2 рази вони були в нашому меню. Я до сих пір дивуюся її вмінню, адже вона їх готувала буквально з нічого. Деякі ідеї я взяла на замітку!

Коли у вас на кухні немає ніяких продуктів, крім стандартного набору, Не бійтеся, ви все одно зможете здивувати своїх близьких. Наприклад, ви можете дізнатися про те, як приготувати рецепт тертого пирога з повидлом. Тісто стандартне з борошна та олії. Начинку сміливо міняйте, підійдуть будь-які фрукти і ягоди.

  • Вершкове масло - 200 грам
  • Борошно пшеничне - 420 грам
  • Повидло або варення - 370 мілілітрів
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
тертий пиріг з повидлом - фото крок 1
М'яке масло розітріть виделкою зі звичайним і ванільним цукром.
тертий пиріг з повидлом - фото крок 2
Потім в масу розбийте яйця. Ще раз все перемішайте.
тертий пиріг з повидлом - фото крок 3
Окремо просійте 300 гр борошна з розпушувачем. Потім введіть її в масляну масу разом з сіллю.
тертий пиріг з повидлом - фото крок 4
Почніть замішувати тісто ложкою, потім руками, додаючи борошно, що залишилося.
тертий пиріг з повидлом - фото крок 5
Тісто розділи 2 частини, одну зробіть більше інший. Загорніть кульки в харчову плівку, і приберіть їх в морозилку на 30 хвилин.
тертий пиріг з повидлом - фото крок 6
Форму для випічки змастіть маслом. Викладіть в неї велику частину тесту, розрівнявши по площі.
тертий пиріг з повидлом - фото крок 7
Сортувати повидло.
тертий пиріг з повидлом - фото крок 8
Другу частину тіста натріть на крупній тертці і викладіть зверху.
тертий пиріг з повидлом - фото крок 9
Запікайте пиріг при 185 градусах в духовці протягом 40 хвилин. Приємного чаювання!

Схожі рецепти