Рецепт Террін з курячою печінкою фото

Террін з курячою печінкою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Птах, Курка, Куряча печінка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл

Террін з курячої печінки - просте, доступне за інгредієнтами блюдо, яке можна подати як закуску. Террін дуже нагадує паштет з курячої печінки.

Зовсім не обов'язково використовувати для приготування саме курячі субпродукти, точно також готується террин зі свинини, яловичини, гусака або качки, як втім і паштет з качки, наприклад. Але куряча печінка більш доступна і її можна купити в будь-якому магазині. Після приготування найкраще дати Террін визріти протягом 3-5-7 днів в холодильнику. Террін стане набагато смачніше.

  • Куряча печінка - 200 грам
  • Бекон - 150 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Панірувальні сухарі - 60 грам
  • Fistashki - 40 грам
  • Часник - 1 зубчик
  • Журавлина сушена - 30 грам
  • Чебрець - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
террін з курячою печінкою - фото крок 1
1. На форму для випікання викладіть з боків бекон в один шар. Покладіть в форму нарізану курячу печінку.
террін з курячою печінкою - фото крок 2
2. Змішайте збите яйце, подрібнені фісташки, часник, журавлину, чебрець,
Панірувальні сухарі, сіль і перець. Все рівномірно перемішайте і залийте в форму з курячою печінкою.
террін з курячою печінкою - фото крок 3
3. Накрийте блюдо фольгою. Помістіть форму на деко з водою. Поставте блюдо в духовку на 180 градусів і готуйте його 1, 5-2 годину.
террін з курячою печінкою - фото крок 4
4. За допомогою важкої ваги утрамбуйте м'ясне блюдо.
террін з курячою печінкою - фото крок 5
5. Викладіть террин на тарілку і подавайте до столу.

Схожі рецепти