Террін з курячою печінкою
(покроковий рецепт з фото)
Террін з курячої печінки - просте, доступне за інгредієнтами блюдо, яке можна подати як закуску. Террін дуже нагадує паштет з курячої печінки.
Зовсім не обов'язково використовувати для приготування саме курячі субпродукти, точно також готується террин зі свинини, яловичини, гусака або качки, як втім і паштет з качки, наприклад. Але куряча печінка більш доступна і її можна купити в будь-якому магазині. Після приготування найкраще дати Террін визріти протягом 3-5-7 днів в холодильнику. Террін стане набагато смачніше.
- Куряча печінка - 200 грам
- Бекон - 150 грам
- Яйце - 1 штука
- Панірувальні сухарі - 60 грам
- Fistashki - 40 грам
- Часник - 1 зубчик
- Журавлина сушена - 30 грам
- Чебрець - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком

1. На форму для випікання викладіть з боків бекон в один шар. Покладіть в форму нарізану курячу печінку.

2. Змішайте збите яйце, подрібнені фісташки, часник, журавлину, чебрець,
Панірувальні сухарі, сіль і перець. Все рівномірно перемішайте і залийте в форму з курячою печінкою.
Панірувальні сухарі, сіль і перець. Все рівномірно перемішайте і залийте в форму з курячою печінкою.

3. Накрийте блюдо фольгою. Помістіть форму на деко з водою. Поставте блюдо в духовку на 180 градусів і готуйте його 1, 5-2 годину.

4. За допомогою важкої ваги утрамбуйте м'ясне блюдо.

5. Викладіть террин на тарілку і подавайте до столу.