Телятина, смажена на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Правильний вечеря повинна бути смачним, ситним і при цьому його приготування не повинно займати багато часу, тому телятина, смажена на сковороді, тут один з кращих варіантів, на мій погляд.
Такий рецепт приготування телятини, смаженої на сковороді, дуже простий і підійде насправді для будь-якого м'яса. Це відмінний варіант для тих випадків, коли ви пізно приходите з роботи, і у вас немає сил і часу на довгу підготовку, а їсти ну дуже хочеться. Тоді ви просто обсмажуєте шматочки м'яса разом з помидоркой і цибулькою, додаєте трохи соєвого соусу, і ваш вечеря готова. З цим простим рецептом телятини, смаженої на сковороді, все дуже легко, швидко і смачно, так що обов'язково візьміть його собі на замітку.
- Телятина - 350-400 грам
- Помідор - 1-2 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Соус соєвий - 2-3 Ст. Ложок
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
Для початку чистимо цибулю, нарізаємо його на невеликі кубики і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору.
Поки обсмажується ріпчаста цибуля, ми нарізаємо помідор часточками, а м'ясо ріжемо на шматочки.
Як тільки цибуля присмажився, викладаємо на сковороду телятину і смажимо її хвилин 8-10, періодично помішуючи.
Потім додаємо до м'яса і цибулі нарізані помідори, смажимо все ще пару хвилин.
Після чого наливаємо в сковорідку соєвий соус, солимо і перчимо все за смаком.
Коли мяско буде повністю готове, а помідори розм'якшуватися і перетворяться в кашку, вогонь можна виключати.
І подавати наше блюдо до столу з будь-яким гарніром на ваш смак. Смачного!