Тефтелі в каструлі
(покроковий рецепт з фото)
Простий і доступний рецепт приготування тефтелей в каструлі. Нічого екстраординарного в цій страві немає, але завжди виходить дивно смачно! Тефтелі поєднуються з будь-яким гарніром і салатами.
Приготуємо тефтелі в каструлі в домашніх умовах. М'ясний фарш перекручуємо з цибулею в м'ясорубці, додаємо відварений рис, сіль і перець. Формуємо тефтелі і злегка обсмажуємо їх з двох сторін на рослинній олії. Потім додаємо томатну пасту і лавровий лист, tusim 15 хвилин. Змішуємо теплу воду зі сметаною і борошном, також вливаємо до тефтелі, тушкуємо ще 10-15 хвилин до готовності. Хай щастить!
- Фарш м'ясний - 500 грам
- Рис відварний - 0, 4 склянки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Томатна паста - 1 Чайна ложка
- Вода - 1, 5 склянки

Фарш з цибулею пропускаємо через м'ясорубку, додаємо відварений рис і сіль з перцем. Вимішуємо фарш руками.

Формуємо тефтелі і викладаємо в глибоку сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо 5 хвилин.

Заливаємо окропом, додаємо сіль, томатну пасту і лавровий лист. Тушкуємо під кришкою 15 хвилин.

1/2 склянки теплої води змішуємо зі сметаною і борошном. Маса повинна бути однорідною. Виливаємо її на тефтелі.

Накриваємо кришкою і струшуємо каструлю, щоб все перемішалося. tusim 15-20 хвилин на повільному вогні.

Смачного!