Тартар з полуниці
(покроковий рецепт з фото)
Класичний тартар готують на основі м'яса, але сучасна кухня не стоїть на місці. Зараз існують варіанти тартара з овочів, фруктів і навіть ягід.
Сьогодні я розповім, як приготувати тартар з полуниці. Це смачна закуска-десерт не залишить вас байдужими! Для цього рецепта використовуйте стиглу, солодку полуницю і обов'язково дайте час їй настоятися. Подавати тартар можна з кулькою морозива або ванільного пудингу.
- Полуниця - 150 грам
- Кокосове молоко - 1-2 Ст. Ложок
- Цукор - За смаком
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка

Підготуйте всі інгредієнти.

Полуницю наріжте на дрібні кубики.

Додайте лимонний сік і цукор, залиште полуницю на 30 хвилин.

Викладіть полуницю в кільце, зверху додайте кокосове молоко.

Тартар з полуниці готовий, смачного!