Святковий сніданок
(покроковий рецепт з фото)
Святковий сніданок, як і будь-який інший, повинен бути ситним, а ще красивим. Подивіться, як приготувати святковий сніданок. Це буде своєрідний тарт з листкового тіста. Красиво, смачно, ситно.
Подаються такі Тарту теплими. Їх можна прикрасити петрушкою. Тут я пропоную варіант без м'яса, але ви завжди можете додати в таку випічку шинку або ковбасу, теж буде красиво і смачно.
Отже, читайте рецепт і радуйте по святами свою сім'ю таким приголомшливим сніданком.
- Тісто листкове - 1 штука (пласт)
- Яйця - 4 штуки
- Помідори черрі - 8-12 штук
- Чеддер тертий - 100 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Петрушка - 1 пучок (для прикраси)
1
Насамперед розкачайте тісто завтовшки 3-4 міліметра. Розріжте його на 4 сектора.
2
Духовку розігрійте до 180 градусів. На Пекарській папір покладіть шматочки тіста і злегка потягніть догори їхні краї, щоб утворилося щось на зразок чашечки. Дно квадратиків тесту наколи виделкою.
3
Дайте квадратикам підзолотившись в духовці хвилин 15, потім дістаньте їх і злегка притисніть серединки, щоб туди можна було вбити яйця.
4
Присипте кожну заготовку сиром і дуже акуратно вбийте в серединку по яйцю.
5
Помідори розрізати навпіл і викладіть навколо яєць. Додати сіль, поперчіть і відправте все в духовку ще на 8-10 хвилин.