Свиняча відбивна в пароварці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви щасливий володар пароварки, то, напевно, не раз готували в ній овочі та курку. А що якщо зробити м'ясну страву, яке зазвичай смажать або запікають? Буде точно незвично! Спробуйте!
Прочитайте про те, як приготувати свинячу відбивну в пароварці. Але не уявляйте собі великий масляний шматок, адже в цьому рецепті м'ясо буде вершковим! Для цього зробимо спеціальну заправку. На гарнір подавайте овочі та рис. Блюдо підійде для тих, хто дотримується правильного харчування і деяких дієт.
- Свиняча відбивна - 4 штуки
- Суха суміш для соусу "ранч" - 30 грам
- Вершки жирні - 240 мілілітрів
- Молоко - 120 мілілітрів
- Кукурудзяний крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2 чайних ложки
- Вода - 2 Ст. Ложки

1. Відбивні змастіть маслом. Також натріть м'ясо приправою "ранч" .

2. Віночком змішайте молоко з вершками.

3. Потім свинину обмажте вершкової заправкою. Викладіть її в пароварку, в чашу без дірочок. Влийте залишилася заправку. Поставте приготування мінімум на 4 годину, а на середньому рівні - з 6 годин.

4. Перед подачею зробіть соус. Змішайте крохмаль з водою. Варіть суміш на сильному вогні 4 хвилини, помішуючи. Подавайте свинину, полив її соусом, з гарніром і зеленню. Смачного!