Свинина в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
Дуже ніжна і соковита свинина в мікрохвильовці виходить - це неймовірно, але це так. Готується швидко, з'їдається ще швидше. А спробувавши соус від м'яса, проковтнути язик
Якщо ви прочитали склад інгредієнтів для цього блюда і виявили в списку пиво - не лякайтесь! Смак пива в готовій страві не відчувається зовсім. Зате м'ясо насичується тонким ароматом, стає м'яким і ніжним. Простий рецепт приготування свинини в мікрохвильовці дозволить вам приємно здивувати своїх гостей вишуканим смаком страви. Готувати свинину в мікрохвильовці в домашніх умовах легко і швидко. Даю рецепт:
1. Моєму м'ясо і нарізаємо приблизно однаковими за розміром шматочками - так воно приготується рівномірно.
2. Наливаємо в глибокий посуд для мікрохвильовки рослинне масло і викладаємо рівним шаром м'ясо. Ставимо в піч на 10 хвилин при потужності 600 ват.
3. Поки м'ясо в печі, чистимо цибулю та нарізаємо тонкими півкільцями.
4. Знімаємо з помідор шкірочку і дрібно нарізаємо їх.
5. Дістаємо м'ясо, перемішуємо. Викладаємо верху цибулю, помідори і гірчицю.
6. Посипаємо спеціями( сіль, цукор, перець).
7. Заливаємо пивом і ставимо в мікрохвильовку ще на 10-15 хвилин при тій же потужності.
М'ясо повинно стати м'яким і ніжним. У мене це блюдо "відлітає" без гарніру. Подайте до нього побільше хліба - їм зручно вимаківать підливу Удачі!
- Свинина - 600 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Гірчиця дижонская - 3 чайних ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Помідори - 2 штуки
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Пиво світле - 1 Склянка
1. Моєму м'ясо і нарізаємо приблизно однаковими за розміром шматочками - так воно приготується рівномірно.
2. Наливаємо в глибокий посуд для мікрохвильовки рослинне масло і викладаємо рівним шаром м'ясо. Ставимо в піч на 10 хвилин при потужності 600 ват.
3. Поки м'ясо в печі, чистимо цибулю та нарізаємо тонкими півкільцями.
4. Знімаємо з помідор шкірочку і дрібно нарізаємо їх.
5. Дістаємо м'ясо, перемішуємо. Викладаємо верху цибулю, помідори і гірчицю.
6. Посипаємо спеціями( сіль, цукор, перець).
7. Заливаємо пивом і ставимо в мікрохвильовку ще на 10-15 хвилин при тій же потужності.
М'ясо повинно стати м'яким і ніжним. У мене це блюдо "відлітає" без гарніру. Подайте до нього побільше хліба - їм зручно вимаківать підливу Удачі!