Свинина в імбирному соусі
(покроковий рецепт з фото)
На обід або вечерю хочете що-небудь смачне і нескладне в процесі? Пропоную вам спробувати соковиту, апетитну і нереально смачну свинину в імбирному соусі з вершками. Рекомендую рецепт!
Ця страва припаде до душі багатьом. Воно готується швидко, всього за якихось півгодини. Воно ароматне і пікантне, в дусі азіатської кухні. З мінімальним набором інгредієнтів у вас вийде приголомшливий результат. Якщо ви хочете побалувати себе чимось новеньким, запам'ятовуйте рецепт!
- Свинина - 300 грам
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Імбир - 1 скибочку
- Вершки - 200 мілілітрів
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Растельное масло - 2 Ст. Ложки
- Сіль, спеції, Зелена цибуля - За смаком
- Соєвий соус - 2-4 Ст. Ложок

1. М'ясо вимийте, добре обсушити і відправте в морозилку на 15-20 хвилин.

2. Гострим ножем наріжте м'ясо тонкими смужками.

3. Викладіть на сковороду з розігрітим маслом.

4. Очистіть і подрібніть цибулю.

5. І часник з імбиром.

6. На сковороду до обсмаженого м'яса викладіть цибулю.

7. Хвилин через 5 - імбир з часником.

8. Влийте соєвий соус. Смажте ще пару хвилин.

9. Додайте крохмаль.

10. Влийте вершки, додайте за смаком сіль і перець.

11. Гасіть м'ясо ще буквально 5 хвилин, помішуючи.

12. А перед подачею доповніть зеленою цибулею. Смачного!