Рецепт Свинина по-валлійська фото

Свинина по-валлійська
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

У Великобританії на півострові Уельс живуть валійци-кельтський народ. Вони готують ось таку смачну і вишукану їжу. Чудовий смак і чудовий аромат. Результат перевершить всі ваші очікування!

М'ясо з фруктовими нотками - це дуже смачно і ароматно. Свинина по-валлійська готується досить просто і швидко. Мінімум інгредієнтів і запаморочливий результат. Розкриваю всі секрети, як приготувати свинину по-валлійська.

  • Свинина (корейська) - 700 грам
  • Яблука - 600 грам
  • Імбир - 20 грам
  • Мед - 4 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 80 грам
  • Лимон - 0.5 штуки
  • Цукор - 1.5 чайних ложки (тростинний)
  • Сіль - 1 щіпка (за смаком)
  • Спеції - 1 щіпка (суміш коріандру, чорного перцю, перець, мускатного горіха)
свинина по-валлійська - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
свинина по-валлійська - фото крок 2
Корейку вимийте і промокніть паперовими рушниками. Зріжте зайвий жир і наріжте як на відбивні - 1.5 - 2 см завтовшки.
свинина по-валлійська - фото крок 3
Злегка відбийте тупим боком ножа кожен шматочок.
свинина по-валлійська - фото крок 4
Натріть кожну відбивну сіллю і сумішшю спецій для м'яса.
свинина по-валлійська - фото крок 5
Яблука вимийте, видаліть серцевину, наріжте часточками.
свинина по-валлійська - фото крок 6
Розтопити вершкове масло.
свинина по-валлійська - фото крок 7
У форму для випічки налийте 2 чайних ложки розтопленого вершкового масла. Викладіть у форму частину яблук.
свинина по-валлійська - фото крок 8
Розтопіть мед і додайте тертий на дрібній тертці імбир.
свинина по-валлійська - фото крок 9
Цією сумішшю, за допомогою кулінарного пензлика, змастіть кожен шматочок м'яса.
свинина по-валлійська - фото крок 10
Шматочки свинини викладіть у форму для запікання на яблука.
свинина по-валлійська - фото крок 11
У розтоплене вершкове масло додайте сік половини лимона і цукор.
свинина по-валлійська - фото крок 12
На м'ясо викладіть залишилися яблука і полийте сумішшю олії, лимонного соку і цукру.
свинина по-валлійська - фото крок 13
Накрийте форму кришкою або фольгою і відправте в розігріту до 180 градусів духовку.
свинина по-валлійська - фото крок 14
Через 50-60 хвилин зніміть фольгу.
свинина по-валлійська - фото крок 15
Можете зрушити шар яблук і дати підрум'янитися м'яса ще 10-15 хвилин.
свинина по-валлійська - фото крок 16
Свинина по-валлійська готова!
свинина по-валлійська - фото крок 17
Це соковите і ароматне м'ясо вам сподобається як з яблуками, так і без.

Схожі рецепти