Свинина по-валлійська
(покроковий рецепт з фото)
У Великобританії на півострові Уельс живуть валійци-кельтський народ. Вони готують ось таку смачну і вишукану їжу. Чудовий смак і чудовий аромат. Результат перевершить всі ваші очікування!
М'ясо з фруктовими нотками - це дуже смачно і ароматно. Свинина по-валлійська готується досить просто і швидко. Мінімум інгредієнтів і запаморочливий результат. Розкриваю всі секрети, як приготувати свинину по-валлійська.
- Свинина (корейська) - 700 грам
- Яблука - 600 грам
- Імбир - 20 грам
- Мед - 4 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 80 грам
- Лимон - 0.5 штуки
- Цукор - 1.5 чайних ложки (тростинний)
- Сіль - 1 щіпка (за смаком)
- Спеції - 1 щіпка (суміш коріандру, чорного перцю, перець, мускатного горіха)
Підготуйте інгредієнти.
Корейку вимийте і промокніть паперовими рушниками. Зріжте зайвий жир і наріжте як на відбивні - 1.5 - 2 см завтовшки.
Злегка відбийте тупим боком ножа кожен шматочок.
Натріть кожну відбивну сіллю і сумішшю спецій для м'яса.
Яблука вимийте, видаліть серцевину, наріжте часточками.
Розтопити вершкове масло.
У форму для випічки налийте 2 чайних ложки розтопленого вершкового масла. Викладіть у форму частину яблук.
Розтопіть мед і додайте тертий на дрібній тертці імбир.
Цією сумішшю, за допомогою кулінарного пензлика, змастіть кожен шматочок м'яса.
Шматочки свинини викладіть у форму для запікання на яблука.
У розтоплене вершкове масло додайте сік половини лимона і цукор.
На м'ясо викладіть залишилися яблука і полийте сумішшю олії, лимонного соку і цукру.
Накрийте форму кришкою або фольгою і відправте в розігріту до 180 градусів духовку.
Через 50-60 хвилин зніміть фольгу.
Можете зрушити шар яблук і дати підрум'янитися м'яса ще 10-15 хвилин.
Свинина по-валлійська готова!
Це соковите і ароматне м'ясо вам сподобається як з яблуками, так і без.