Свинина по-купецькому
(покроковий рецепт з фото)
Я хочу розповісти вам про один приголомшливому рецепті, який ви можете використовувати для будь-якого свята або для звичайної вечері в колі сім'ї, він дуже простий, а м'ясо з ним виходить соковите і ситне.
Я дуже люблю натикатися ось на такі чудові рецепти з помітними і звучними назвами, як, наприклад, цей рецепт приготування свинини по-купецькому. Я встановила одну дуже цікаву закономірність: гучну назву завжди несе за собою неймовірний смак і при цьому простоту приготування. Такі страви відмінно підходять для святкових столів, але, оскільки їх дуже легко зробити, то таке м'ясо спокійно можна готувати на вечерю хоч кожен день. І якщо ви як раз не знаєте, ніж сьогодні порадувати своїх рідних або чим здивувати дорогих гостей, то я з задоволенням розповім вам, як зробити свинину по-купецькому. На приготування цієї страви вам знадобиться зовсім небагато часу, зате результат вийти просто чудовий - соковите і ніжне мяско, рясно присмачене овочами і сиром. І повірте мені, радість і задоволення на обличчях ваших рідних стоять витрачених на приготування зусиль.
- Свинина без кістки - 6 штук
- Перець болгарський - 1 штука
- Баклажан - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Сир твердий - 200 грам
- Паста томатна - 1 Ст. Ложка
- Сіль - - За смаком
- Перець чорний мелений - - За смаком










