Рецепт Свинина по-італійськи фото

Свинина по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, Корисний обід
Гарячі страви

Я думаю, кожному час від часу хочеться урізноманітнити своє повсякденне меню і привнести в нього трохи яскравих фарб. В такому випадку сьогодні на вечерю ми приготуємо смачну свинину по-італійськи.

У традиційній італійської кухні є дуже багато чудових рецептів, і всі вони відрізняються яскравим смаком і привабливим ароматом, і цей простий рецепт свинини по-італійськи не виняток. Це чудове м'ясо, яке ми приготуємо разом з помідорами і солодким перцем, сподобається всім без винятку, адже воно виходить дуже соковите і ніжне, а прованські трави надають йому неповторний аромат. І ще один плюс цього рецепту приготування свинини по-італійськи в тому, що він дійсно гранично простий, так що будь-який з них зможе впоратися без особливих зусиль. Складно придумати більш легке і при цьому незвичайне блюдо, так що така свинина відмінно підійде для сімейної вечері в італійському стилі. Особисто я дуже люблю радувати своїх рідних такими ось невеликими сюрпризами і готувати їм незвичайну їжу, адже по суті це дуже просто, а позитивні емоції і гарний настрій після такої вечері забезпечені.

  • Свинина - 500 грам (вирізка)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Перець болгарський солодкий - 1 штука
  • Помідор - 2 штуки
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Прованські трави - За смаком (розмарин, базилік, чебрець, шавлія, м'ята перцева, чабер садовий, душа, майоран)
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
свинина по-італійськи - фото крок 1
Для початку промиваємо свинину під холодною водою і висушуємо паперовим рушником. Потім нарізаємо м'ясо на невеликі шматочки зі стороною близько 5 сантиметрів.
свинина по-італійськи - фото крок 2
У сковороді розігріваємо оливкове масло і викладаємо свинину, солимо і посипаємо її прованськими травами. Смажимо на повільному вогні до золотистого кольору.
свинина по-італійськи - фото крок 3
Болгарський перець очищаємо від насіння і нарізаємо брусками, ріпчаста цибуля ріжемо невеликими кубиками. Викладаємо овочі на сковороду і смажимо разом з м'ясом, поки цибуля не стане м'яким.
свинина по-італійськи - фото крок 4
Помідори нарізаємо на невеликі шматочки і викладаємо на сковороду. Смажимо ще 10-15 хвилин постійно помішуючи, потім посипаємо чорним меленим перцем і солі, якщо необхідно. В кінці додаємо подрібнений часник і вимикаємо вогонь.
свинина по-італійськи - фото крок 5
Наше блюдо готово, і ми можемо подавати його до столу. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти