Свинина по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)
Я думаю, кожному час від часу хочеться урізноманітнити своє повсякденне меню і привнести в нього трохи яскравих фарб. В такому випадку сьогодні на вечерю ми приготуємо смачну свинину по-італійськи.
У традиційній італійської кухні є дуже багато чудових рецептів, і всі вони відрізняються яскравим смаком і привабливим ароматом, і цей простий рецепт свинини по-італійськи не виняток. Це чудове м'ясо, яке ми приготуємо разом з помідорами і солодким перцем, сподобається всім без винятку, адже воно виходить дуже соковите і ніжне, а прованські трави надають йому неповторний аромат. І ще один плюс цього рецепту приготування свинини по-італійськи в тому, що він дійсно гранично простий, так що будь-який з них зможе впоратися без особливих зусиль. Складно придумати більш легке і при цьому незвичайне блюдо, так що така свинина відмінно підійде для сімейної вечері в італійському стилі. Особисто я дуже люблю радувати своїх рідних такими ось невеликими сюрпризами і готувати їм незвичайну їжу, адже по суті це дуже просто, а позитивні емоції і гарний настрій після такої вечері забезпечені.
- Свинина - 500 грам (вирізка)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Перець болгарський солодкий - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Часник - 1-2 зубчиків
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Прованські трави - За смаком (розмарин, базилік, чебрець, шавлія, м'ята перцева, чабер садовий, душа, майоран)
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком




