Рецепт Свинина гарячого копчення фото

Свинина гарячого копчення
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, На природу, На святковий стіл, На сніданок, Фуршет
Страви копчені

Ви можете себе назвати просунутим кулінаром, якщо створите подібне блюдо, яке я описала нижче в рецепті. Адже для нього вам буде потрібно витримка і довгий час.

Я описала, як приготувати свинину гарячого копчення в скороварці. Спочатку м'ясо повинно добре промаринуватися. Адже якщо цього не відбудеться, то буде майже несмачне, і ніякої соус його не врятує. Тому запасіться часом. Така закуска вдало впишеться на будь-який святковий стіл.

  • Свинячий окіст - 3 кілограма
  • Сіль - За смаком
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Перець чилі - 0, 5 чайних ложки
свинина гарячого копчення - фото крок 1
Окіст промийте і розділіть на 2 частини. Засипте його сіллю і приправами. Залиште м'ясо в холодильнику на 4 дня. 2 рази в день його потрібно перевертати.
свинина гарячого копчення - фото крок 2
Встановіть чашу для копчення. Засипте в контейнер тріску. М'ясо промийте.
свинина гарячого копчення - фото крок 3
Покладіть м'ясо в скороварку. Поставте режим "гаряче копчення" в годину. Не забудьте влити воду.
свинина гарячого копчення - фото крок 4
Свинину можна пробувати через добу, після того, як вона настоїться в холодильнику. Приємною дегустації!

Схожі рецепти