Свинина гарячого копчення
(покроковий рецепт з фото)
Ви можете себе назвати просунутим кулінаром, якщо створите подібне блюдо, яке я описала нижче в рецепті. Адже для нього вам буде потрібно витримка і довгий час.
Я описала, як приготувати свинину гарячого копчення в скороварці. Спочатку м'ясо повинно добре промаринуватися. Адже якщо цього не відбудеться, то буде майже несмачне, і ніякої соус його не врятує. Тому запасіться часом. Така закуска вдало впишеться на будь-який святковий стіл.
- Свинячий окіст - 3 кілограма
- Сіль - За смаком
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Перець чилі - 0, 5 чайних ложки

Окіст промийте і розділіть на 2 частини. Засипте його сіллю і приправами. Залиште м'ясо в холодильнику на 4 дня. 2 рази в день його потрібно перевертати.

Встановіть чашу для копчення. Засипте в контейнер тріску. М'ясо промийте.

Покладіть м'ясо в скороварку. Поставте режим "гаряче копчення" в годину. Не забудьте влити воду.

Свинину можна пробувати через добу, після того, як вона настоїться в холодильнику. Приємною дегустації!