Svekolynaya сніданок «на разок»
(покроковий рецепт з фото)
Буряк - прикраса будь закуски. Існує безліч рецептів закусок з буряком і я розповім про один з них. Дивіться, як приготувати бурякову закуску "на разок" .
Якщо на новорічний стіл хочеться подати смачні закуски в достатку, але при цьому вкластися в бюджет, то зовсім необов'язково відмовлятися від цієї ідеї, оскільки існує маса смачних і недорогих закусок. Така бурякова закуска буде дуже вигідно виглядати, якщо ви подасте її в тарталетках. А моє сімейство наминає таку бурякову закуску з хлібом за один присід. Спробуйте і ви приготувати пікантну закуску.
- Буряк - 700 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Імбир - 10 грам
- Сіль - За смаком
- Лаваш м'який - 1 штука

У великій каструлі відваріть буряк і остудіть її.

Коли буряк охолоне, очистіть її від шкірки.

Наріжте буряк великими кубиками.

Подрібніть порізану буряк за допомогою погружного блендера до однорідної консистенції пюре.

Викладайте масу на тарілку, додайте імбир, цукор і сіль за смаком. Добре перемішайте і подавайте до столу.