Суп з куркою і спагетті
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо простий і смачний, а головне ситний суп з куркою і спагетті. Такий варіант супу сподобається всім, особливо тим, хто намагається виключити картопля зі свого раціону.
Суп база - курячий бульйон, приготуємо його з гомілок або окосту. Крім бульйону будемо використовувати звичні овочі - цибуля, морква. Також пропоную в суп додати спагетті. При подачі супу до столу можна додати зелень, шмат хліба.
- Вода - 1, 7 L
- Курячі гомілки - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Спагеті - 100 грам
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Лавровий лист - За смаком

Підготуйте інгредієнти.

Гомілки обполосніть і просушіть, перекладіть в каструлю. Залийте гомілки водою, додайте лавровий лист. Варіть бульйон 25 хвилин, за бажанням перший бульйон можна злити.

Цибулю очистіть, spolosnite, наріжте невеликими кубиками.

Моркву очистіть і сполосніть, натріть на середній терці.

У сковороді прогрійте трохи масла, викладіть моркву і цибулю, смажте пару хвилин.

Через 25 хвилин варіння бульйону, курячі ніжки вийміть з каструлі, м'ясо наріжте. Підготуйте спагетті. Курку і спагетті перекладіть в каструлю, додайте моркву, цибуля, сіль і перець.

Варіть суп ще 5-7 хвилин. Після подавайте до столу.

Смачного!