Суп з фрикадельками і рисом
(покроковий рецепт з фото)
У цьому докладному рецепті ви дізнаєтеся? як приготувати смачний суп з фрикадельками і рисом. Я використовувала суміш фаршів зі свинини і яловичини. Отже, дивимося…
Для супу приготуйте заздалегідь фарш або купіть готовий. Відваріть картоплю і рис, сформуйте фрикадельки і відваріть їх в рисово-овочевому бульйоні. Таким першою стравою запросто можна нагодувати всю сім'ю, всі залишаться задоволеними. Хай щастить!
- Фарш - 400 грам (свинина + яловичина)
- Цибуля - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Картопля - 5 штук
- Морква - 1 штука
- Мал - 0, 5 склянки (звичайний, круглий)
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком

Підготуйте продукти для супу. Воду поставте на плиту і доведіть до кипіння, сіль за смаком. Очистіть цибулю і моркву. У мене морква була заморожена, вона відмінно підходить для супів, розморожувати її попередньо не потрібно.

Очистіть і поріжте дрібно цибулю і моркву.

На сковороду налийте олію, посмажте овочі до готовності.

Переберія рис від сміття і зіпсованих зерен. Ретельно промийте до чистої води. Сорт рису вибирайте на свій смак.

Очищену картоплю поріжте брусочками, соломкою і кубиками середнього розміру.

У киплячу воду покладіть рис і картопля, provara 15 хвилин.

Фарсі сіль, додайте сире яйце. Перемішайте. Якщо фарш вийшов занадто вологим, то додайте столову ложку кукурудзяного борошна.

Скачайте руками кульки величиною не більше волоського горіха.

Фрикадельки покладіть в каструлю і варіть при слабкому кипінні 15 хвилин. Додайте смажені овочі.

Поріжте дрібно зелену цибулю. Можна додавати будь-яку зелень, але найсмачніше з цибулею і кропом.

Заправте суп зеленню - і через хвилинку вимикайте. Суп з фрикадельками і рисом готовий!