Суп з фрикадельками і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Знайшов нещодавно в старому журналі рецепт відмінного грибного супу з фрикадельками. Дуже сподобався, поспішаю поділитися рецептом. Спробуйте!
У каструлю з киплячою водою кидаємо картоплю, частину цибулі з морквою і фрикадельки. Поки все це вариться, робимо зажарку з залишився цибулі, моркви і грибів. Потім зажарку додаємо в каструлю, туди ж йде тертий сир. Варимо до готовності. Зелень дрібно поріжте і додайте в суп з фрикадельками і грибами перед подачею на стіл. Смачного!
- Фарш м'ясний - 400 грам
- Печериці - 200 грам
- Картопля - 3 штуки
- Сирки плавлені - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Вода - 2, 5 L
- Сіль, перець, зелень - За смаком

Поставте каструлю з водою на вогонь. Картопля поріжте шматочками.

Морква потріть на тертці, цибулю дрібно порубати.

Коли вода закипить, покладіть в неї половину цибулі і моркви, картопля і трохи посоліть. Доведіть до кипіння.

Фарш посоліть і поперчіть за смаком, додайте дрібку порізаного лука.

Добре вимішайте фарш і сформуйте невеликі фрикадельки.

Киньте їх в киплячий суп і варіть під кришкою 20 хвилин на слабкому вогні.

Гриби поріжте пластинками.

Викладіть на розігріту сковороду з рослинним маслом лук і морква. Обсмажуйте їх 3-4 хвилини.

Потім додайте гриби, і помішуючи, Тушіте 5 хвилин.

Сирки потріть на крупній тертці.

Надішліть в суп засмажку з грибами і тертий сир.

Варіть на слабкому вогні ще 10 хвилин.