Суфле з варення
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вам приготувати суфле з варення. Знадобиться всього два основних інгредієнта і зовсім небагато часу. Рекомендую на замітку!
Основою такого суфле може бути абсолютно будь-яке варення, або варення повидло. Використовувати готовий десерт можна як начинку для печива, прошарок в торти або просто подавати до чаю. Просто і оригінально!
- Варення - 1 Склянка
- Желатин - 1.5 чайних ложки
- Вода - За смаком (по необхідності)

Вибираємо улюблене варення і готуємо желатин.

Так як варення у мене абрикосове, з великими шматочками, я попередньо трохи перебила його в блендері.

Додаємо в варення желатин. Якщо за інструкцією його потрібно попередньо замочувати, тоді розведіть спершу в потрібній кількості води.

Ретельно все перемішуємо і ставимо на вогонь. Якщо виходить сухувата маса, влийте трохи води. Кип'ятити не можна! Тільки трохи прогріти, щоб желатин розійшовся.

Після масу потрібно збити до пишності міксером або блендером.

От і все, суфле з варення готове. Розкладіть його між печивом, дайте трохи постояти і можна подавати до столу. Смачного!