Суфле з цвітної капусти
(покроковий рецепт з фото)
Суфле у мене асоціюється з чимось солодким. Швидше з шоколадним або ванільним смаком. Але, насправді, це тільки технологія створення страви. І я вам це покажу. Приготуємо суфле з капустою.
Головне в ньому - окремо збити жовтки і білки. За рахунок цього суфле буде повітряним. Ознайомтеся з тим, як приготувати суфле з цвітної капусти. Гаряче добре підійде до святкового вечора. Воно досить дієтичне і ніжне. Слідкуйте за тим, щоб воно", не опустилося" під час запікання. Краще не відкривати духовку в процесі.
- Кольорова капуста - 400 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Яйце - 3 штуки
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Хлібні крихти - За смаком

Капусту промийте та відваріть до готовності. Розімніть її в кашу блендером. Відвар не виливайте.

Капустяний відвар доведіть до кипіння. Додайте в нього масло, щоб воно повністю розчинилося.

Далі додайте борошно. Перемішайте. Потім влийте відвар в капустяне пюре. Перемішайте все блендером.

Потім внесіть жовтки, перець і сіль. Знову перемішайте інгредієнти.

В окремій мисці збийте білки до піни.

Обережно з'єднайте білки з основною масою.

Форми для запікання змастіть маслом і обсипте крихтами. Розподіліть по ним капустяну масу.

Розігрійте духовку до 180 градусів. Запікайте протягом 45-60 хвилин. Приємною дегустації!