Суфле схоже на «Пташине молоко»
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати десерт "пташине молоко" - ціла наука, на яку потрібно багато часу і клопоту. Рекомендую прочитати, як приготувати суфле схоже на "пташине молоко" . Легко, а до смаку не відрізнити.
Ніжне, повітряне, пружне суфле схоже "пташине молоко" просто тане в роті. Суфле а-ля "пташине молоко" прикрасить новорічний стіл 2018, і Ваші гості оцінять цей десерт по достоїнству. Дуже смачний, ніжний і легкий торт, який є фаворитом для багатьох. Докладний покроковий рецепт суфле дозволить навіть новачкові в кулінарії створити кулінарний шедевр і здивувати своїх близьких незрівнянним десертом.
- Куряче яйце - 1 грам
- Молоко - 75 мілілітрів
- Цукор - 70 грам
- Крохмаль картопляний - 1 Чайна ложка
- Желатин - 10 грам
- Вершки - 125 мілілітрів
- Сир - 100 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Ванільний цукор - 8 грам

Желатин замочити у воді і дайте йому набрякнути. Змішайте яйце, молоко, цукор, сіль, крохмаль, ванілін. Варіть на середньому вогні до загусання, помішуючи віночком.

Коли крем охолоне, введіть в нього желатин.

Збийте вершки до пишності. Після введіть сир і збийте ще раз до однорідності.

Змішайте заварний і вершкові частини, збиваючи після кожної доданої ложки.

Надішліть крем в силіконову форму, акуратно розподіліть і залиште в холодильнику на 2-4 годину.