Рецепт Стир-Фрай з овочами фото

Стир-Фрай з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Влітку, коли жирного не дуже хочеться, барвистий Стир-Фрай з овочами - саме те. Легке, нежирне і просте в приготуванні блюдо.

Стир-Фрай з овочами - одне з моїх найулюбленіших літніх страв. Свіжих овочів - хоч греблю гати, апетиту до якихось важких м'ясних страв - абсолютно немає. В підсумку, озброївшись нехитрим набором продуктів, готуємо дуже літня страва - барвисте, хрустке, легке і позитивне. Погляньте на кольори цього блюда - хіба можна після такого обіду залишитися сумним? :)

  • Біла цибулина - 1 штука
  • Червона цибулина - 1 штука
  • Перець жовтий - 1 штука
  • Перець червоний - 1 штука
  • Стручкова квасоля - 50 грам
  • Свіжий імбир (шматочок) - 50 грам
  • Морква - 2 штуки
  • Зелена цибуля - - За смаком
  • Перець чилі - 1 штука
  • Арахісове масло - 30 мілілітрів
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
стир-Фрай з овочами - фото крок 1
Шматочок імбиру натираємо на крупній тертці і обсмажуємо в воке на арахісове олії. Буквально 2 хвилини на швидкому вогні.
стир-Фрай з овочами - фото крок 2
Додаємо дрібно нарізану цибулю і соломкою нарізаний перець. Перемішуємо, обсмажуємо ще 2 хвилини.
стир-Фрай з овочами - фото крок 3
Додаємо в вок тонко нарізану моркву і спаржеву квасоля, розрізану на 2-3 частини. Перемішуємо, продовжуємо обсмажувати на швидкому вогні.
стир-Фрай з овочами - фото крок 4
Вливаємо в вок соєвий соус і цукор. Перемішуємо овочі, обсмажуємо ще 2-3 хвилини і знімаємо з вогню.
стир-Фрай з овочами - фото крок 5
Подавати негайно, посипавши насінням кунжуту (опціонально). Овочі повинні просочитися соєвим соусом і злегка хрустіти.

Схожі рецепти