Стир-Фрай з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Влітку, коли жирного не дуже хочеться, барвистий Стир-Фрай з овочами - саме те. Легке, нежирне і просте в приготуванні блюдо.
Стир-Фрай з овочами - одне з моїх найулюбленіших літніх страв. Свіжих овочів - хоч греблю гати, апетиту до якихось важких м'ясних страв - абсолютно немає. В підсумку, озброївшись нехитрим набором продуктів, готуємо дуже літня страва - барвисте, хрустке, легке і позитивне. Погляньте на кольори цього блюда - хіба можна після такого обіду залишитися сумним? :)
- Біла цибулина - 1 штука
- Червона цибулина - 1 штука
- Перець жовтий - 1 штука
- Перець червоний - 1 штука
- Стручкова квасоля - 50 грам
- Свіжий імбир (шматочок) - 50 грам
- Морква - 2 штуки
- Зелена цибуля - - За смаком
- Перець чилі - 1 штука
- Арахісове масло - 30 мілілітрів
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка

Шматочок імбиру натираємо на крупній тертці і обсмажуємо в воке на арахісове олії. Буквально 2 хвилини на швидкому вогні.

Додаємо дрібно нарізану цибулю і соломкою нарізаний перець. Перемішуємо, обсмажуємо ще 2 хвилини.

Додаємо в вок тонко нарізану моркву і спаржеву квасоля, розрізану на 2-3 частини. Перемішуємо, продовжуємо обсмажувати на швидкому вогні.

Вливаємо в вок соєвий соус і цукор. Перемішуємо овочі, обсмажуємо ще 2-3 хвилини і знімаємо з вогню.

Подавати негайно, посипавши насінням кунжуту (опціонально). Овочі повинні просочитися соєвим соусом і злегка хрустіти.