Сніданок «Сонце в авоську»
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я пропоную вам рецепт оригінальної закуски "сонце в сумці", яка готується дуже просто. Блюдо неймовірно просте, але тим не менше смачне і ситне! Нехай на вашому столі засяє сонце.
Закуска "сонце в сіточці" точно не відноситься до розряду банальних закусок. Ця закуска готується під девізом "легко, просто і оригінально", і головне її достоїнство в тому, що вона прекрасно підійде для виїзного заходу або пікніка. Давайте пробувати!
- Наречена пекарня - 1 штука (білого)
- Картопля - 2 штуки (великий)
- Вершкове масло - 100 грам(50 в картопля, 50 для розтоплення)
- Яйця - 1 штука
- Сир - 50 грам (твердий)
- Зелена цибуля - 1/4 пучка
- Часник - 2 зубчики
- Сіль, перець - За смаком

1. Картоплю треба почистити, відварити в підсоленій воді, а потім розтовкти з 50 грамами вершкового масла.

2. З батона зріжте верхівку, акуратно виріжте м'якуш. Він нам знадобиться. Верхівку наріжте уздовж на скибочки.

3. Сир натріть на тертці, цибулю дрібно наріжте.

4. Залишки масла розтопіть і посоліть, видавіть туди за допомогою чеснокодавкі 2 зубчики часнику.

5. На застелене пергаментом деко викладіть батон і наповніть його картопляним пюре. У центрі зробіть поглиблення і вбийте яйце. Посипте зеленню і сиром, не потрапляючи на жовток.

6. Шматочки м'якушки і нарізану верхівку розкладіть по колу і змастіть маслом з часником.

7. Запечіть в духовці при температурі 200 градусів. Випікайте приблизно 15 хвилин, поки не загусне білок.
Можна подавати! Смачного!
Можна подавати! Смачного!