Сніданок «дідуся Морози»
(покроковий рецепт з фото)
Я завжди говорила, що кулінарія - це творчість. Особливо це проявляється, коли потрібно прикрасити святковий стіл. Наприклад, готуючись до Нового року, можна повністю проявити свою фантазію.
Для вас я підготувала простий рецепт, в якому розповім, як приготувати закуску "дідуся Морози" . Вони виглядають як маленькі канапе. Сирна начинка загорнута шинкою у вигляді "шуби", а зверху надіта "шапка" з помідорів. Виходить дуже красива закуска, яка точно впишеться в святкову атмосферу.
- Шинка - 150 грам
- Сир - 50 грам
- Болгарський перець - 0, 25 штуки
- Помідор черрі - 4 штуки
- Зелена цибуля - 3 штуки (пір'я)
- Соєвий соус - 1 Чайна ложка

1. Підготуйте продукти. Вимийте овочі, цибуля. Приступимо!

2. Шинку порізати на 8 скибочок, один край ножем підрівняйте для стійкості закуски, залишки шинки поріжте кубиками.

3. З'єднайте сир, шинку, соєвий соус, порізаний кубиками перець (можна взяти червоний або жовтий), Зелена цибуля. Якщо сир сухий, то покладіть ложечку майонезу. Перемішайте, начинка не повинна бути вологою.

4. На кожну скибочку шинки покладіть по ложці начинки, свердла, перев'яжіть зеленою цибулею, зайве можна обрізати.

5. Одягніть шапочки з половинок помідорів чері, зверху бубончік з сиру. Сніданок готовий!

6. Смачного!