Смачні курячі котлети
(покроковий рецепт з фото)
Ви везучий, якщо натрапили на цей рецепт. Тут я розповідаю, як приготувати смачні курячі котлети по незвичайному, дивовижному, не схожої ні на що рецептом. Обов'язково беріть на замітку.
Ці прекрасні котлетки виходять з індійськими нотками завдяки гарам Масалов. Крім того, вони набувають ніжно-жовтий колір, виглядають дуже симпатично і апетитно.
Рекомендую подавати їх з соусами і свіжими овочами.
- Куряча грудка - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 60 грам
- Картопля відварна - 1 штука (середнього розміру)
- Горошок зелений відвареної - 60 грам (по бажанню)
- Перець чилі - 1 штука (кусочек стручка по вкусу)
- Часник, перетертий з імбиром - 1, 5 чайних ложки
- Koriandr Svezhin - 1 пучок (листя)
- Ferry Масала - 1, 5 чайних ложки
- Сухарі паніровочні - 60 грам (приблизно)
- Мелений в борошно нут - 60 грам
- Яйця - 1 штука
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Вершки жирні - 3 Ст. Ложки

Курку відправте гаситися до готовності. Я додаю трохи вершків, води, солі, перцю і тушу курку під кришкою до готовності. Можна просто її зварити.

Тепер курку потрібно подрібнити ножем або блендером. Додайте до м'яса все порізані овочі, зелень приправи, імбир з часником, пюре з відвареної картоплі, пюре з горошку.

Потроху додавайте нутовую борошно і сухарики, стежте, щоб маса була такою, щоб її можна було ліпити. Сліпий 8 котлеток.

У мисці змішайте яйце з рисової або пшеничним борошном. В іншу миску викладіть сухарики. Кожну котлетку обмокніте в кляр і в сухарі.

Смажити котлетки можна у фритюрі, але я роблю це на сковороді в невеликій кількості олії.

Оскільки курка готова, смажити довго не потрібно. Але котлетки повинні стати золотими по обидва боки.