Сирний торт-суфле
(покроковий рецепт з фото)
Цей шалено ніжний, солодкий і красивий тортик стане прикрасою кожного святкового столу! Приготувати його дуже легко, а фруктову начинку можна з легкістю замінити на іншу.
Сирна маса в цьому торті дуже легка, ніжна і солодка, а фруктовий шар дає дуже приємний колір. Цей тортик можна приготувати як на святкову подію, так і просто для прийому гостей. Ви можете пофантазувати з кількістю і навіть квітами шарів, додавши в сирну масу один або кілька харчових барвників - все в ваших руках! Нижче ви дізнаєтеся, як приготувати сирний торт-суфле.
- Бісквіт - 1/2 штуки(polkorzha)
- Білий шоколад - 150 грам
- Апельсиновий сік - 80 мілілітрів
- Вершки - 300 мілілітрів
- Сиркова маса - 150 грам
- Цукор - 60 грам
- Желатин - 3 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Персик консервований - 4 штуки
- Желе фруктове - 1 штука (пакетик)

1. Спечіть бісквіт по своєму коханому рецептом. Візьміть пів бісквітного коржа і помістіть його на дно рознімної форми, меншою, чем та, в якій випікався бісквіт. Візьміть ацетатну плівку і помістіть її у країв форми, зробивши щільне кільце для формування торта.

2. Приготуйте необхідні для сирної маси інгредієнти.

3. Розтопіть на водяній бані шоколад, дайте йому охолонути.

4. Залийте желатин холодною водою і залиште набухати.

5. Підігрійте в каструлі апельсиновий сік, додайте набряклий желатин, перемішайте і остудіть. Окремо збийте вершки і білки.

6. Збийте сирну масу. Додайте цукор, розтоплений білий шоколад, апельсиновий сік з желатином.

7. Додайте збиті вершки, перемішайте.

8. Додайте збиті яєчні білки, перемішайте.

9. Вилийте сирну масу на бісквітну основу. Трохи постукайте формою об стіл, щоб маса вирівнялася. Залиште форму охолоджуватися на кілька годин.

10. Розкладіть часточки персиків на застиглому торті.

11. Фруктове желе розведіть по інструкції на упаковці. Залийте все фруктовим желе. Дайте застигнути.

12. Вийміть торт з форми. Смачного!