Сирна запіканка з цедрою
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами класичний рецепт сирної запіканки з цедрою. Вже не знаю, в чому секрет, але цедра апельсина просто шикарно поєднується з сиром, тому і запіканка виходить запашна, смачна і ніжна!
Розповім сьогодні, як приготувати сирну запіканку з цедрою. Взагалі тут і цедра, і кориця виступають як ніби в команді, доповнюючи і збагачуючи смак випічки класичної сирної запіканки. Причому смачно і без них. Але краще не нехтувати ароматами.
- Борошно - 200 грам
- Сир - 200 грам
- Цукор - 100 грам
- Яйця - 2 штуки
- Апельсин - 1-2 штук (тільки цедра)
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки (без запаху)
- Обкладинка - 0.5 чайних ложки

1. Ось перед нами все інгредієнти. Яєчні жовтки перетираємо з цукром, мука харчування, сир і масло, а також корицю і цедру апельсина.

2. Окремо збиваємо білки до щільної консистенції і цю піну плавно вводимо в тісто. Перемішаємо, виливаємо в форму і запікаємо приблизно 30-40 хвилин при температурі 200 градусів.

3. От і все! готова смачна, ніжна і пишна запіканка! Дайте їй охолонути, а потім угощайтесь.