Сирна запіканка по ГОСТу
(покроковий рецепт з фото)
Сирну запіканку по ГОСТу завжди готували, як правило, в дитячих установах: дитячих садах і школах. Блюдо дієтичне, ніжне і дуже смачне.
Готується сирна запіканка по ГОСТу дуже просто і швидко. ГОСТЬОВА - стандарт якості, який відповідав потребам дитячого організму. Цукора в запіканці зовсім небагато. Протягом 10 хвилин ви змішуєте все інгредієнти, інше за вас робить духовка. Сир беріть не дуже жирний.
- Сир - 400 грам
- Куряче яйце - 1 штука
- Молоко - 150 мілілітрів
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Манна крупа - 40 грам

Підготуйте інгредієнти для приготування сирної запіканки.

Сир викладіть в миску.

Додайте яйце.

Налейте молоко.

Збийте блендером сир, яйце і молоко.

Всипте сіль і цукор.

А також манну крупу.

Перемішайте всі інгредієнти для запіканки.

Викладіть сирну суміш у форму для запікання.

Готуйте сирну запіканку в духовці при температурі 180 градусів 35-40 хвилин до рум'яної скоринки.

Готову запіканку трохи охолодіть, наріжте на порції і подавайте до столу зі сметаною, медом, згущеним молоком.