Сирна запіканка «Ніженка»
(покроковий рецепт з фото)
Запіканка, приготована за цим рецептом, виходять дуже ніжна, в міру солодка, - сподобається і дорослим, і дітям. Ідеально підходить для сімейного сніданку або полудня!
Я додала в запіканку родзинки, але це цілком можуть бути і інші сухофрукти, тільки великі сухофрукти краще нарізати.
- Сир - 400 грам
- Куряче яйце - 2 штуки
- Цукор - 0, 5 склянки
- Ванільний цукор - 1 Ст. Ложка
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Ізюм - 3 Ст. Ложки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки

1. Підготуйте необхідні інгредієнти.

2. Сир розітріть з яйцями, цукром і ванільним цукром.

3. Додайте промитий і ошпарений родзинки.

4. Додайте сметану, соду, просійте борошно.

5. Перемішайте.

6. Жароміцних форму змажте маслом і викладіть сирну масу.

7. Випікайте в розігрітій до 200 градусів дуовке близько 40 хвилин. Смачного!