Сирна нарізка до вина
(покроковий рецепт з фото)
Сир відмінно підкреслює смак вина. Тут я покажу, як зробити сирну нарізку до вина. Такий набір сирів підійде і до червоних, і до білих сортів сухого або напівсухого вина. Головне тут - подача.
Сирна нарізка до вина подається часто. Смак сиру підкреслює смак вина, розкриває його смак, аромат.
До витриманим сортам вина підходять зрілі сорти сиру.
З білими винами можна поєднуються пікантні сири і сири з вираженим смаком, а ось до червоних вин краще подавати м'які по смаку і делікатні сири. Чим гостріше, витриманішою смак вашого сиру, тим більш яскравим і сильним повинно бути вино.
- Рамсес - 200 грам
- Mazda - 200 грам
- Мисливський - 200 грам
- Петрушка, маслини - За смаком